Loading...

Uncategorised

Uncategorised

Adatvédelem

  • Írta: Pbp
  • Kategória: Uncategorised
  • Találatok: 2581

Adatvédelmi nyilatkozat

 

A jelen adatvédelmi nyilatkozat tartalmazza a www.gsmtokoutlet.hu webáruházban megvásárolható termékekkel összefüggő megrendelések teljesítése, szolgáltatások nyújtása és a hírlevelek kiküldése keretében végzett, személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályokat, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást. A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen Nyilatkozat feltételeit, amely folyamatosan elérhető a webáruház oldalán. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására.

 

A Szolgáltató elkötelezett abban, hogy a webáruház szolgáltatásait magas minőségi szinten tartsa, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal. A webáruház nem vetette alá magát magatartási kódexnek.

 

A webáruház használata során a Ipoint Kft. részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az a Ipoint Kft. alvállalkozója. (Pl: Futárszolgálat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb.). Ezen adatokat a Ipoint Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Ipoint Kft. mindaddig rögzíti, amíg a Vásárló nem kéri azok törlését. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a cég bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Ipoint Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit. A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy az Ön kérelmére a Ipoint Kft. megsemmisíti.

 

Ipoint Kft. adatkezelésének célja a megrendelések teljesítése, kiszállítása, illetve a hírlevélre feliratkozott felhasználók részére hírlevelek küldése.

 

Vásárlónak regisztráció során az alábbi adatokat kell megadnia: teljes név, e-mail cím, szállítási és számlázási cím, telefonszám (mobil vagy vezetékes).

Hírlevélre történő feliratkozáshoz a felhasználónak a regisztrációkor erről külön nyilatkoznia kell.

 

A Ipoint Kft. általi adatkezelésekre az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv) 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint a Vásárló önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor.

A hozzájárulást a Vásárló az egyes adatkezelések tekintetében a Honlap használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

Kétség esetén azt vélelmezzük, hogy az érintett a hozzájárulását nem adta meg.

 

Az adatkezelő megnevezése:

 

Ipoint Kft

Székhely: 2030 ÉRD KEVE U. 9.

Fióktelep: 2030 ÉRD DIÓSDI ÚT 4.

Adószám: 13794200-2-13

Cégjegyzékszám: 13-09-178653

Számlavezető pénzintézet:.Unicredit Bank

Számlaszám: :10918001-00000090-49020002

E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Telefonszám: +36 70 600 12 19

 

A Szolgáltató legfontosabb célja a látogatók személyes adatainak védelme. A Szolgáltató látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

 

A Szolgáltató adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal.

 

Hírlevél igénylés:

Az áruházban a rendelés vagy regisztráció során igényelhető hírlevél. A hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a www.gsmtokoutlet.hu bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető az Ügyfélszolgálati elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@ gsmtokoutlet.hu e-mail címen.

 

Cookie-k kezelése

 

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az Ön személyes adatait tartalmazó adatfile-okat helyezünk el az Ön számítógépén ("cookie"). Ennek megtörténtéről Ön a Ipoint Kft-től nem kap további értesítést. Az adatfile-ok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásai alkalmával a korábbi adatfile-ok a Ipoint Kft-hez kerülnek. Az adatfile-okkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhat, ennek pontos módjáról böngészőjének útmutatója igazítja el. A Weboldalra való belépéssel számítógépének egyes paramétereiről, illetve annak IP címéről naplófile készül. Az adatok kizárólag statisztikai célokat szolgálnak, a Ipoint Kft. kizárólag a Weboldal fejlesztése érdekében használja fel őket. Az IP cím és a naplófile egyes esetekben személyes adatnak minősülhet.

A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

Jelenleg az alábbi esetekben és élettartammal használunk cookie-kat:

- folyamat azonosítók (session, pénznem, stb...) - böngésző bezárása

- utoljára megtekintett 10 termék - 365 nap

- kosár eltárolása - 365 nap

A weboldal külső - nem a Ipoint Kft. által üzemeltetett - szerverre mutató hivatkozásokat is tartalmazhat, az így elérhető oldalak esetleg elhelyezhetik saját cookie fájljaikat a számítógépen, adatokat gyűjthetnek. Az ilyen esetekben a Ipoint Kft. minden felelősségét kizárja.

 

www.gsmtokoutlet.hu weboldal használata során a webáruház részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat elsősorban a Ipoint Kft. és a belső munkatársai jogosultak megismerni. Ipoint Kft. az adatokat bizalmasan kezeli. Harmadik fél részére kizárólag az alábbi esetekben ad át adatokat: a megrendelés kiszállítása, pénzügyi elszámolása, könyvelése, a webáruház üzemeltetése során felmerülő egyéb esetek, melyhez a felhasználó kifejezetten hozzájárul. Ipoint Kft. megrendelések teljesítése céljából (pl. futárszolgálat) adatfeldolgozót vesz igénybe, aki a Ipoint Kft.-vel kötött szerződés alapján az adatok feldolgozását végzi.

Ipoint Kft. az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.

 

 

Adatfeldolgozók megnevezése:

 

Szerver, tárhely üzemeltetője:

tárhely.eu, 1538 Budapest, Pf.: 510., Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.


Hirdetések megjelenítése:

Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay Dublin 2, Ireland Adószám: IE9692928F és

Google Ireland, Ltd. Gordon House Barrow Street Dublin 4 Ireland, Adószám: IE 6388047V

 

A Ipoint Kft. jogosult adattovábbítást végezni harmadik fél részére az alábbi esetben:

Az adattovábbítás jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése. Az adattovábbítás célja online fizetés lebonyolítása.


A Vásárló bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Ipoint Kft. által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, valamint bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Jogorvoslati lehetőségek:

Online vitarendezés az Európai Unió előírásai szerint:

Az Online Vitarendezési Platform ide kattintva érhető el.

Az Ön online jogai és az 'Az európai uniós online jogok kódexe' itt található.

A Vásárló az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján

  • bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá
  • panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.), www.naih.hu fordulhat

az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.

Elérhetőség:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.

Telefon: +36 -1-391-1400

Fax: +36-1-391-1410

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A vásárlói panaszával fordulhat a békéltető testülethez is:

 

Bács-Kiskun megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Mátyus Mariann békéltető testületi munkatárs

Cím: 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4.

Telefon: 06-76-501-500

Fax: 06-76-501-538

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Békés megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető testület

Cím: 5600 Békéscsaba, Penza ltp. 5.

Telefon: 06-66-324-976

Fax: 06-66-324-976

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Gazdasági Kamarák mellett működő Békéltető Testület

Cím: 3525 Miskolc, Szentpáli u. 1.

Telefon: 06-46-501-091, 501-870

Fax: 06-46-501-099

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Budapesti Békéltető Testület

Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefon: 06-1-488-2131

Fax: 06-1-488-2186

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Fejér Megyei Békéltető Testület

Cím: 8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.

Telefon: 06-22/510-310 vagy 06/22-510-323

Fax: 06-22-510-312

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.

Telefon: 06-62-554-250/118

Fax: 06-62-426-149

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Cím: 9021 Győr, Szent István út 10/a.

Telefon: 06-96-520-217

Fax: 06-96-520-218

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Hajdú-Bihar megyei Békéltető Testület

Székhely: 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

Ügyintézés helyszíne: 4025 Debrecen Vörösmarty u. 13-15.

Telefon: 06-52-500-710, 06-52-500-745

Fax: 06-52-500-720

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Heves megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Cím: 3300 Eger, Faiskola út 15.

Telefon: 06-36-429-612/122

Fax: 06-36-323-615

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellet működő Békéltető Testület

Cím: 5000 Szolnok, Verseghy park. 8. III. emelet 305.-306. szoba.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: 20/373-2570

 

Komárom-Esztergom megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.

Telefon: 06-34-513-027

Fax: 06-34-316-259

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Nógrád Megyei Békéltető Testület

Cím: 3100 Salgótarján, Alkotmány u. 9/A

Telefon: 06-32-520-860

Fax: 06-32-520-862

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Baranya Megyei Békéltető Testület

7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.,

telefon: +36-72/507-154, fax: +36-72/507-152, 20/283-3422

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Pest Megyei Békéltető Testület

Cím: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. emelet 240.

Levelezési cím: 1364 Budapest, Pf.: 81

Telefon: 06-1-269-0703

Fax: 06-1-269-0703

 

Somogy Megyei Békéltető Testület

Cím: 7400 Kaposvár, Anna u. 6.

Telefon: 06-82-501-00006-82-501-000

Fax: 06-82-501-046

 

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Békéltető Testület

Cím: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 2.

Telefon: 06-42-311-544

Fax: 06-42-311-750

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tolna Megyei Békéltető Testület

Elnök: Mátyás Tibor

Cím: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25.

Telefon: 06-74-411-661

Mobil: 06-30-6370-047

Fax: 06-74-411-456

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Vas megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Elérhetőség: 9700 Szombathely, Honvéd tér 2.

Telefon: 06-94-312-356

Fax: 06-94-316-936

Pergel Bea Békéltető Testületi munkatárs

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Veszprém Megyei Békéltető Testület

Cím: 8200 Veszprém, Radnóti tér 1. Pf.: 220

Telefon: 06-88-429-008, 08-88-814-111

Minden héten kedden 8-13 óra között közvetlenül hívható: 88/814-121

Fax: 06-88-412-150

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető Testület

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 24.

Telefon: 06-92-550-513

Fax: 06-92-550-525

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A Szolgáltató vállalja, hogy a regisztráció során a Felhasználók által megadott e-mail címekre kéretlen levelet nem küld.

 

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Adatvédelmi Tájékoztatót a Felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően Felhasználó a szolgáltatás használatával elfogadja a módosított Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Amennyiben a Felhasználó a Honlap használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult a Felhasználóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

 

A jelen adatvédelmi tájékoztatóban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Ipoint Kft. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

Kelt. Budapest. 2018.05.24.

 

Nemes Baron Nikolett

Ipoint Kft.
Ügyvezető igazgató

 

Általános Szerződési Feltételek

  • Írta: Pbp
  • Kategória: Uncategorised
  • Találatok: 3207

Üzletszabályzat

Kereskedő: IPOINT KFT   

Székhely: 2030, Érd, Diósdi út 4.   

Telephely: 1119 Budapest, Etele út 43. 5. em. 18.

Adószám: 13794200-2-43

Cégjegyzékszám: 01-09-340689

Telefon/fax: +36 70 600 12 19

Bankszámlaszám:  10918001-00000090-49020002 Unicredit Bank

 

ide tud utalni Ipoint Kft:
10918001-00000090-49020002 HUF Unicredit Bank

Jelen Üzletszabályzat gondos elolvasása és figyelembevételével használja  weboldal / webáruházunkat.

A termék / termékek megrendelésével a Vevő szerződést köt, ezáltal kinyilványítja, hogy jelen Üzletszabályzatot elfogadja. Amennyiben kosárba tesz egy terméket, és azt elküldve megrendeli, akkor a  PTK 211. § szerint is köteles a terméket átvenni!

Szállítási lehetőségeink:

- MPL futárszolgálattal 2kg-ig 1055 FT.- előre utalással

- MPL futárszolgálattal utánvétellel 1580 FT.- 2kg-ig

- MPL csomag automatába előre utalással 850 FT.-

- Ajánlott levélként 600 FT.-

- Személyes átvétel lehetséges előre egyeztetés alapján Érden vagy a Lurdy háznál minden kedden és csütörtökön 14 órakor 

Személyes átvétel a Lurdy háznál csak 5.000 FT-os vásárlás felett lehetséges! 

 

Vevőszolgálatunk és referenciaüzletünk nyitvatartása:

Rendszerünk a rendeléseket rögzíti nyitvatartási időn kívül is, de telefonon és mailben, csak ebben az időben vagyunk elérhetőek.

Nyitvatartás napja Nyitvatartás ideje
Hétfő 9-17
Kedd 9-17
Szerda 9-17
Csütörtök 9-17
Péntek 9-17
Szombat 9-13
Vasárnap ZÁRVA VAGYUNK

ÉRD: 
GSM TOK OUTLET 
2030 ÉRD DIÓSDI ÚT 4. 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

BUDA:
GSM TOK OUTLET/BUDA
1114 Budapest, Bartók Béla út 53
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  


Árak:

Webáruházunkban található árak bruttó fogyasztói árak, azaz tartalmazzák a 27 % Áfát. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget vállalunk, és köszönjük észrevételeit. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! 

  Fizetési feltételek:

  • Előre átutalással ( A megrendelt termék árát és a  postaköltséget emailen keresztül visszaigazoljuk Önnek. Ezt az összeget kérjük a megadott bankszámlaszámra utalni. A közlemény rovatban minden esetben kérjük feltüntetni a megrendelés sorszámát. A megrendelt terméket és az eredeti számlát, a pénz bankszámlánkra történő beérkezése után küldjük.)
  • Házhozszállítás esetén, utánvétes fizetéssel a postai alkalmazottnak.
  • A fizetés történhet készpénzben üzletünkben az áru átvételekor.

Szállítási határidő: 
A szállítási határidő általában 4-5 nap. Amennyiben a várható szállítási időpont meghaladja a 8 napot, az termék megrendelése után telefonon vagy e-mailben tájékoztatjuk Önt. Ha a későbbi szállítási határidő nem felel meg Önnek, a megrendelését módosíthatjuk.

Garancia:

  • A jótállás érvényesítésének hely: a bélyegzőn lévő cím (a vásárlás helye. ) A vásárló jótállási igényeit a jótállási jeggyel érvényesítheti. Elveszett jótállási jegyet nem tudunk pótolni. A jótállási igény csak érvényes és pontosan kitöltött jótállási jegy és számla/nyugta együttes bemutatásával érvényesíthető.
  • Nem érvényes a jótállás, ha a kereskedő neve, címe, az óra típusa vagy az eladás dátuma nem szerepel a jótállási jegyen. 
    Ha jogosulatlan szervizbe viszi óráját javításra vagy elemcserére az a jótállás megszűnését vonja maga után.
  • A fogyasztó a kijavítási igényét a forgalmazónál, illetve a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti. A vásárló a hibát észlelve haladéktalanul köteles azt a szervizzel közölni, mert a közlés késedelméből eredő kárért felelős. Meghosszabbodik a jótállási idő a kijavítási időnek azon részével, amely alatt a fogyasztó a terméket nem tudta rendeltetésszerűen használni.

A szervizbe való továbbítás költségei a fogyasztót terhelik. A postai úton továbbított óra esetében a

  • javítási idő a továbbítás idejével meghosszabbítható.
  • A vásárló által szervizelés céljából feladott termék után a postai költség a feladót terheli, a megjavított termék visszaszállításáról pedig a kereskedő vagy a szerviz köteles gondoskodni.
  • A jótállás nem vonatkozik: elem, óraszíj, óraüveg, valamint a mindennapi használatból adódó karcolásokra, továbbá mechanikus sérülésekből illetve a nem vízálló óráknál a vizesedésből adódó meghibásodásra.
  • Hibás termék esetén a vásárlót a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendeletben, valamint a 49/2003 (VII.30) GKM rendeletben, valamint a Ptk 1959. évi IV. törvény 306-310§, illetve a Ptk 248§ szerinti jogok illetik meg. 
    - A forgalmazónak törekednie kell, hogy a javítást vagy kicserélést a hiba bejelentésétől számított 15 napon belül a vásárló érdeksérelme nélkül elvégezze úgy, hogy a javítás folytán a termék értéke és használhatósága az azonos ideig rendeltetésszerűen használt, hibátlan termékhez képest nem csökken;
    - A jótállásra kötelezett a vásárló kifogásáról jegyzőkönyvet vesz fel, melynek másolatát a vásárlónak köteles átadni. Ha a kötelezett a vásárló igényének teljesíthetőségéről a bejelentés időpontjában nem tud nyilatkozni, akkor álláspontjáról legkésőbb három munkanapon belül köteles értesíteni a vásárlót.
    - ha a termék a vásárlástól számított 3 munkanapon belül (az elem hibáját kivéve) meghibásodott, a vásárló kívánságára azt a kereskedőnek azonos típusú új termékre kell kicserélnie, ha erre nincs lehetőség, a vásárló választása szerint a termék visszaszolgáltatásával egyidejűleg a vételárat vissza kell fizetni, vagy értékegyeztetéssel más típusú termékre kell kicserélni.
    A jótállásra kötelezett csak akkor mentesül felelőssége alól, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a termék átadása után keletkezett pl: rendeltetésellenes használat, erőszakos külső behatás, átalakítás, elemi kár, stb. következtében. Ha a hiba jellege, vagy annak javítása tekintetében vita merül fel, a vásárló szakvéleményt kérhet az erre feljogosított minőségvizsgáló szervtől.

    JOGI INFORMÁCIÓ

     Elállás joga abban az esetben, ha Ön el kíván állni megrendelésétől, azt a 17/1999. kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek mellett megteheti.

     Ügyfélszolgálatunk - ügyfélszolgálatunkat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen érheti el.

     Észrevételek és panaszok - Észrevételeit és panaszait kérjük, írja meg nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címere. 

     Egyéb feltételek  - Az Ipoint Kft. ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

    A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai - A vásárolt áruk tulajdonságait és jellemzőit a konkrét árucikk nagyított képe mellett találja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. 

    A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

     

    ÜZLETSZABÁLYZAT

     Az eladó adatai:

     Az Ön által vásárolt áruk eladója a Ipoint Kft (Cím: 2030 Érd Diósdi út 4. Adószám:13794200-2-13; Telefonszám: 70/6002474,70/3295560). 

    Ügyvezető: Nemes Baron Nikolett 

    Rendelés visszaigazolása:

     A Ipoint Kft a rendelés beérkezését követő 3 munkanapon belül értesítést küld a megrendelt áru kiszállításáról. Abban az esetben, ha a megrendelt áru raktárkészlete kifogyott a Ipoint Kft. fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szerződéstől.

     Az elállás joga

     A Ipoint Kft. minden itt vásárolt termékére cserejogot ad. Elállás esetén a vevő köteles a terméket átvételtől számított 14 napon belül visszajuttatni az eladó címére. Vissza hozatalnál kérjük a számlát és az eredeti csomagolást. Az árut becseréljük, vagy visszafizetjük az árát. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

     Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

     A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

     Fontos!

     Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagját tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

     Az adatvédelemről

     A Ipoint Kft tiszteletben tartja, és biztonsággal őrzi a személyes adataidat. A regisztráláskor megadott adatokat a Ipoint Kft. bizalmasan kezeli, csak az áruház látogatásával, és a vásárlással kapcsolatos célokra használja fel, harmadik személynek nem adja át.

    (1992.évi LXIII. adatvédelemről szóló törvény)

    Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.

    A birtokunkba került magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.

    Website-unk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.

     Vételár

     A kiválasztott termékek mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (áfa-t) is.

Elállási/Felmondási jog

 Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a   szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön   jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.  Az elállási/felmondási határidő az attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen   Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó termék   átveszi.  

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó   egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus   úton küldött levél útján) az alábbi címre: Ipoint Kft. (székhely: 2030 Érd Diósdi út 4. telefon: 70/6002474, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Ebből a célból   felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.Ha Ön emellett   dönt, az elállás/felmondás megérkezését tartós adathordozón (elektronikus levélben)   haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek.  

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta   előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.  

Az elállás/felmondás joghatásai  

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának   kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi   ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket,   amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási   módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során   alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más   fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód   alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést   mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy   azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.  

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási   nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő   betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék   visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a   termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és   működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett 

 Kellékszavatosság  

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?  Ön a Ipoint Kft. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági   igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?  Ön - választása szerint-az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:  Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény   teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan   többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy   igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is   kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat.  Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön   viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?  Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba   felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a   szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már   nem érvényesítheti.  

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?  Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.  

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?  A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a   hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a   Ipoint Kft vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már   Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.  

Termékszavatosság  

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?  Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön - választása szerint - az 1. pontban meghatározott jogát   vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.  

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?  Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését   kérheti.  

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?  A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi   követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő   tulajdonságokkal.  mintatájékoztató

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?  Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két   éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.  

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?  Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával   szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek   kell bizonyítania.  

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?  A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha   bizonyítani tudja, hogy:  - a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy  - a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt   felismerhető vagy  - a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.  A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.  Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági   igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének   eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó   kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.  [Ha a vállalkozás jogszabály vagy szerződés alapján jótállásra köteles, az alábbi 3. pont   beillesztése is szükséges a tájékoztatóba:]  

Jótállás

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?  Hibás teljesítés esetén az ÁSzF alapján a Ipoint Kft. jótállásra köteles.

Önt milyen jogok és milyen határidőn belül illetik meg jótállás alapján?  A leszállított árura vonatkozó jótállás időtartama - egyes tartós fogyasztási cikkek esetén – egy   év, amelynek kezdő időpontja az áru vevő általi átvételével kezdődik. A jótállási igény jótállási   jeggyel érvényesíthető, amely az áruval együtt kerül átadásra a vevő számára. A vevő a jótállási   igényét a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál vagy a vállalkozásnál közvetlenül is   érvényesítheti.  

Mikor mentesül a vállalkozás a jótállási kötelezettsége alól?  A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy   a hiba oka a teljesítés után keletkezett.  Felhívom a figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve   termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet,   egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok az 1. és a 2. pontban meghatározott   jogosultságoktól függetlenül megilletik. 

Elérhetőségek

Webshopos megrendeléssel kapcsolatban info: 

+36703402878

 

GSM TOK OUTLET ÉRD

Cím: Érd, Diósdi út 4.

Nyitvatartás: 

Hétfőtől Péntekig 9-17 óra között

Szombaton 9-13 óra között 

Ipoint Kft.

Adószám:13794200-2-13

bankszámlaszám:10918001-00000090-49020002

cégjegyzékszám:13-09-178653

Rendeléssel kapcsolatos információ - Telefonszám:

70 340 28 78